תוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/10/2013 | 11:20 | מאת: היבה

שלום אמא שלי עברה ממוגרפיה עם ממצא של אסימטריה מרכזית עם הסתיידויות עדינות והופנתה לאולטרסאונד, שם קיבלה תשובה של גוש בגודל 0.7*0.8 בלתי סדיר birads4 שאלתי היא מה זאת אומרת 4?? ולמה לא ניתנה תשובה אם זה a , b, c??? ואם נדרשה ביופסיה ונשלחה התשובה בדחיפות לרופא המשפחה זה אומר שהביופסיה היא רק לאישוש סרטן או שיש סיכוי שזה שפיר??

היבה שלום התשובה כפי שבדקת אותה אומרת כי צריך לעשות ביופסיה כדי לדעת מה הוא הגוש בדיוק בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד