הסתיידויות בני השדים??

דיון מתוך פורום  בריאות השד

04/09/2013 | 16:36 | מאת: רורו

שלום אני בת 50 .לפני שבוע עשיתי ממוגרפיה נמצא הסתייודויות עדינות בשד שמאל . היום עשיתי US יצא שד שמאל הסתיידויות עדינות בקוטר 1 ס"מ ובשד ימין הסתיידויות עדינה בקוטר 0.9 ס"מ הרופה המטפל אמר לי לעשות ביופסה . מה עלי לעשות ? איפה ללכת ? האם אני חולת סרטן השד?

04/09/2013 | 16:27 | מאת: רורו

04/09/2013 | 16:43 | מאת: רורו

לדיוק יותר לתשובת הרופה :שד שמאל בשעה 1 הסתיידויות עדינה בקוטר 1ס"מ מומלץ ביופסיה מההסת.... סטריוטקסיס. בשד ימין בשעה 7 הודגמה רקמה עם תהודה נמוכה והסתיי.. עדינות בתוכה בקוטר 1.8 ס"מ -בשעה 9 הודגמה תהודה נמוכה בקוטר 0.9ס"מ -מומלץ ביופסיה .

מנהלי פורום בריאות השד