דחוף! גוש בשד עם סיליקון

דיון מתוך פורום  בריאות השד

31/08/2013 | 22:50 | מאת: ענת

שלום רב לפני כשנה ילדתי, ומאחר ובשדיי היה סיליקון מזה 10 שנים, פניתי לבדיקת אולטראסאונד, בצעתי אותה לפני חצי שנה- ובה נמצא כי יש לי קרע בשד שמאל, עם עכירות כללית, קרע אינטרקפסולרי ללא דלף... התחלתי לברר לגבי ניתוחים להחלפת השתל, אך לא התאפשר לי כי לא היה לי מי שייטפל בבתי, לבנתיים הלכתי לפני חודש וחצי לאולטראסאונד נוסף כי הרגשתי גוש בשד בשעה 9- לאחר בדיקת כירורג שד שסירב לתת לי אמאראי, בבדיקה יצאו אותם ממצאים, במקביל קבעתי תור לניתוח להחלפה- בעוד שבועיים.... אני מלאת חששות לגבי מצב השד שלי, יש לי כאבים לא חזקים בשד ואני בלחץ מהגוש הזה. המנתח אמר לי שזה כתוצאה מהקרע, יש הרגשה של שינויים בשד, מה עלי לעשות???

ענת שלום לגשת לבדיקה כירורגית עם צילומי הUS לברר עם הפלסטיקאי האם יש לעשות MRI לדעתו לפני הניתוח הפלסטי בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד