רגישות בפטמות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

26/08/2013 | 22:40 | מאת: עידן

היי שלום חברה שלי מאז ומתמיד חשה ברגישות בפטמותייה,היא מתקשה ליצור עמי מגע אינטימי באיזור זה.היא נרתעת,נטרפת כאב שמשפיע עליה כמה רגעים לאחר מכן.הדבר מתסכל גם אותה וגם אותי שאינני יכול לגעת בפטמותיה היפות. אני וגם היא איננו מבינים מדוע סף הכאב כזה גדול והאם יש קשר לנקודות הבולטות מסביב לפיטמתה. נשמח לתשובה מפורטת ומסבירה את שברצוננו להבין מזה זמן מה. תודה, עידו.

עידן שלום השדיים והפטמות במיוחד מאד רגישים. רגישות זאת מתבטאת לעיתים, אצל חלק מהנשים בתחושת כאב במגע. או אי נעימות קצת דומה לכאב באשכים של גברים. הכאב בפטמות אינו מראה על חולי ולכן אין טיפול כמובן. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד