תוד המראש

דיון מתוך פורום  בריאות השד

31/07/2013 | 15:13 | מאת: אני

לאמא שלי בת 73 התגלה לפני שבועיים לאחר ביצוע ביופסיה גוש ממאיר בשד. נשלחה לבדיקת MRI ולהלן התוצאה רביע חיצוני תחתוןגידול בממדים 1 *1.4 רביע חיצוני תחתון כ1 סמ מעל ואחורית לגוש - גוש אובאלי0.6*1.6 רביע חיצוני תחתון מוקד 0.75 סגנל גבוה T2 שלושת המוקדים לאורך 5ס"מ ולשאלתי כשהגענו לרופא הוא ציין שיש גוש אחד שהגילוי נעשה בזמן ומוקדם ולכן תצטרך כנראה כריתה חלקית והמשך טיפול בהקרנות. לפי התשובה הנל האם יש שלושה גידולים? או שזה גידול אחד שמחולק... והאם הנתונים האלו משנים את פני התמונה שקיבל הרופא לאחר ביצוע ממוגרפיה אולטרסאונד וביופסיה?

שלום כדי לענות על שאלה רפואית ספציפית לאמך צריך פגישה עם רופא/ה. ולבדוק אותה לראות את הדיסק בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד