כתם על השד !!!

דיון מתוך פורום  בריאות השד

30/07/2013 | 14:30 | מאת: קרן

שלום ד"ר אני בת 33 כשהייתי בהריון לפני שנתיים הופיע לי כתם לבן בהיר שטוח חלק ולא מתקלף בצורת אליפסה על השד הימני משהו כמו 2 ס"מ מעל הפטמה בגודל של ס"מ אחד .. זה לא מגרד לי ולא מתפשט !! השתמשתי במשחת אגיסטן לשבועיים וזה לא עזר אז כנראה זה לא פטריה מה זה צריך להיות ? תודה על שיתוף הפעולה :)

קרן שלום אני מציעה לגשת לרופא עור או לפלסטיקאי במסגרת קופח להראות הנגע ולקבל תשובה נכונה לך אישית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד