האם לבצע ביופסיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

27/07/2013 | 00:18 | מאת: ענבל

שלום רב, אני בת 34 ללא סיפור משפחתי. בבדיקה ידנית שלי הרגשתי גוש וכירוג שלח אותי לאולטרסאונד: שד ימין-בשעה 10 כ 4 ס"מ מהפיטמה הודגם גוש סולידי 2.2 ס"מ, בעל אוקוגניות מעורבת עם גבולות סדירים. ממצא כנראה שפיר. BIRADS 3 האם לדעתך חוץ ממעקב יש צורך בביופסיה? האם גוש כזה יכול לגדול עם הזמן גם אם הוא שפיר? בברכה ותודה מראש

ענבל שלם על מנת לענות באופן מקצועי ואחראי על שאלתך , תצטרכי לגשת חזרה לכירורג ולהביא איתך את הדיסק עם צילומי הUS או סרט הצילום בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד