עזרה בפיענוח ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

24/07/2013 | 22:49 | מאת: צביקה

שלום בעקבות נפיחות קלה (רק במתיחה של העור רואים) שיש לי מס' שנים מתחת לחלק התחתון של בית השחי, זאת הייתה התוצאה של הממוגרפיה אולטרהסאונד : בבדיקת US סונר : לא הודגם גוש סולידי או ציסטי. בית שחי - הודגמו בלוטות בקוטר 1.1, 1.7,1.5 ס"מ בחלקן עם מעט קורטקס מעט מעובה, יתכן ריאקטיביות. לא כואב לי שום דבר לא מפריד רק רציתי להיות בטוח שהכל בסדר, האם המצב נורמלי או מחייב העמקה של הנושא? תודה

צביקה שלום אני ממליצה לגשת עם הבדיקות לרופא/ת המשפחה ולברר מדוע בלוטות הלימפה מוגדלות בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד