fibroadenoma

דיון מתוך פורום  בריאות השד

18/07/2013 | 19:31 | מאת: חסוי

בס"ד שלום, אני בת 25.5 לפני כ-5 שנים הרגשתי גוש קטן בצד ימין שנעלם עם הזמן. אח"כ הרגשתי בצד שמאל גוש שבהתחלה היה יותר קטן ממה שהוא היום. הוא גדל מהרגע שהרגשתי אותו אבל קרוב לשלוש שנים הוא באותו גודל. ליתר ביטחון ביצעתי אולטראסונד וביופסיה. קיבלתי תשובה שמדובר בגוש שפיר מסוג fibroadenoma באורך של כ-4 ס"מ בשד שמאל. הייתי היום אצל הכירוג. הוא השאיר לשיקולי אם להוריד בניתוח. אשמח לקבל חוות דעתך. היות והגוש בגודל קבוע כבר כמה שנים. והבנתי מרופא המשפחה שזה גם יכול לעבור לבד בהריון. תודה רבה!!

חסויה יקרה האתר לא נועד ליעוץ רפואי פרטני. כמובן שצריך לבדוק אותך לראות הצילומים ולעשות החלטה ספציפית לגביך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד