כאבים בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

11/07/2013 | 15:56 | מאת: בת 22

היי כבר מזה חודשיים יש לי כאבים בשד שמאל והרגשה שהוא קצת קשה אך ללא כל גוש או משהו שאני מרגישה, הכאבים באים והולכים והשבוע הם נהיו חזקים יותר עם הקרנה לכתף וליד, יש לי תור לרופאת נשים ביום רביעי האם יש סיבה לדאגה ומומלץ ללכת כבר היום למוקד נשים של מכבי? התחלתי לקחת גלולות פליים לפני חודש אך הכאבים היו כבר לפני הגלולות, אין היסטוריה של סרטן השד במשפחה. מה זה יכול להיות ? תודה!

11/07/2013 | 15:57 | מאת: בת 22

בנוסף כאשר אני לוחצת על השד מתחת לפטמה יש מעט הפרשה לבנה שקופה

מנהלי פורום בריאות השד