בדיקת ביופסיה ושתל בחזה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

09/07/2013 | 14:06 | מאת: אילנית

שלום, אחותי בצעה ניתוח להגדלת חזה לפני מספר שנים. לאחרונה התגלה גוש בחזה בגודל של סנטימטר אמורפי והומלץ לה לבצע בדיקת ביופסיה. שאלותי הן: האם בדיקת הביופסיה עלולה לפגוע בשתל? האם יש מכונים מסויימים שמתמחים בבדיקת ביופסיה לבעלות שתלים? אם כן אשמח להתעדכן במיקומם? בעיקר באזור המרכז... אודה לכם על תשובתכם המהירה.. אילנית

אילנית שלום ביופסיה בשד עם שתל יכולה להיות בעייתית תלוי במיקום הגוש ובמיקום השתל. אני מציעה לגשת לבדיקה כירורגית להערכת הסיכון בביופסיה ומשם להתיעץ על המקומות האפשריים לבצע זאת. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד