ציסטה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

02/07/2013 | 11:08 | מאת: מירה

שלום,לפני 5 חודשים עשיתי אולטראסאונד מעקב אחרי ניתוח הוצאת פיבואדנומה וגילו 2 ציסטות קטנות 0.5 כל אחת.עשיתי אתמול אולטראסאונד נוסף עקב מישוש גולה בפיטמה ורשמו בתוצאות עבור גולה הזאת-ציסטה מישושית 0.9 ס"מ האם יש הבדל בין ציסטה מישושית וציסטה רגילה? תודה

מירה שלום ציסטה אשר ניתן להרגיש אותה ביד נקראת מישושית - ממששים אותה. ציסטה אשר נראית רק בUS ואי אפשר להרגישה נקראת ציסטה בעיקרון מבחינת הציסטות הן חלק מהשד ואינן נחשבות כמחלה או בעיה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד