ניקוז ציסטה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

28/06/2013 | 14:59 | מאת: שמרית123

שלום רב לפני מספר חודשים הופיעו אצלי ציסטות גדולות ומלחיצות. בבדיקת כירוגית, היא אמרה שאין מה לדאוג (עברתי ממוגרפיה חודש לפני כן, אני במקב כירורגי ואולטרסאונד כל שנה, בגלל מבנה פיברוציסטי). בכל מקרה, אמרה שאם זה מפריע לי-ניתן לנקז. הדבר אכן המשעך להפריע לי ולכן אתמול נוקזו הציסטות בשני השדיים. מכל צד יצאה מבחנה ממש מלאה בנוזל ירקרק די דוחה. הרופאה שלחה לביופסיה, אך אמרה שאין לי מה לדאוג. היום, 24 שעות לאחר מכן, התפתחה אדמדמות מסביב לאת הדקירות, והמגע בשד מרגיש חם ונפוח-כאילו יש שם עדיין ציסטה. או התחלת דלקת? מה דעתכם? אני מודאגת מהשינוי בצבע, מהחום ומהתחושה. תודה רבה!

שמרית שלום הצבע עליו את מספרת הוא צבע הנוזל בציסטות בד"כ אנחנו לא מנקזים אותן כי הנוזל ממלא אותן מחדש די מהר. לפי התאור שלך יש זיהום ודלקת במקום ולכן תחזרי לרופאה שלך לקבל אנטיביוטיקה כמה שיותר מהר בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד