כאב חזק בשד ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד

20/09/2008 | 13:34 | מאת: אושרת לוי

היי אני בת 33 יש לי נוזל בשד ימין +כאב שמקרין ליד אני מאוד דואגת רציתי לקבל יעוץ לגבי הבעיה שלי תודה

ערב טוב אושרת מה כוונתך בנוזל בשד ימין? האם יש הפרשה של נוזל מפטמה ימנית? או ציסטה בשד? או גודש טרום וסת? כאב השד בד"כ לא מקרין ליד. אולי גורם הכאב ביד גורם גם לכאב בשד? בכל מקרה כנראה לא מדובר במשהו מסוכן, ואני ממליצה להבדק ע"י כירורג כדי לברר מדוע כואב, ולהפיג את חששותיך. שנה טובה ד"ר תמי קרני

21/09/2008 | 06:46 | מאת: אושרת לוי

בוקר טוב ד"ר תמי יש לי בלוטה וגם נוזל בפיטמה שאני לוחצת כאילו אני צריכה לעניק היתי אצל רופא נשים אבל הוא אמר שהוא לא יודע להגיד מה זה בידיוק ,יש לי טור אצל כרוג רק 5.10 .האמת שסמתי לב רק ליפני הגעת וסת מאוד כואב לי אבל בכל זאת רוצה להיות שקטה . תודה לך שאת פה בישביל כולם זה מאוד מרגיע שיהיה לך שבוע טוב

21/09/2008 | 06:46 | מאת: אושרת לוי

בוקר טוב ד"ר תמי יש לי בלוטה וגם נוזל בפיטמה שאני לוחצת כאילו אני צריכה לעניק היתי אצל רופא נשים אבל הוא אמר שהוא לא יודע להגיד מה זה בידיוק ,יש לי טור אצל כרוג רק 5.10 .האמת שסמתי לב רק ליפני הגעת וסת מאוד כואב לי אבל בכל זאת רוצה להיות שקטה . תודה לך שאת פה בישביל כולם זה מאוד מרגיע שיהיה לך שבוע טוב

מנהלי פורום בריאות השד