פיאנוח בדיקת סונר

דיון מתוך פורום  בריאות השד

02/06/2013 | 19:13 | מאת: דנה

בבדיקת סונר התגלו הממצאים הבאים: ממצאים אחרים בשעה 4-קשרית אינטרממרית בגודל 0.5ס"מ 2.ממצא שפירי דושים סולידיים: בשעה9 כ-1 ס"מ מהפטמה הודגם גוש בגודל 1.2 ס"מ מוגדר ,איזואקוגני,ספק סולידי. 3.ממצא שפירי. מזכירת הכירורג יצרה איתי קשר ובקשה שאגיע בהקדם. אני מאוד לחוצה . מה הבדיקות אומרות? בבקשה אשמח לקבל פיאנוח בהקדם

דנה שלום הפיענוח צריך להנתן ע"י בהמשך לבדיקה גופנית כירורגית וצריך לראות את הצילומים עצמם לא רק את התאור של הרופא אשר פענח את הבדיקה כפי ששלחת לי כלומר לענות על שאלותיך המאד אישיות אני ממליצה לגשת לבדיקה כירורגית ולקחת איתך את הדיסק והצילומים עצמם לבריאות ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד