ורידים בשד בהריון והנקה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

23/05/2013 | 22:34 | מאת: רות

במהלך ההריון הופיעו לי ורידים סגולים/אדומים בשדים בחלק התחתון בעיקר, אחרי הלידה הם התרחבו והתרבו והם בולטים. אני יודעת שיש שינויים ועלולים להופיע ורידים בהריון ובהנקה אבל זה עדין מדאיג אותי... לאיזה רופא אני צריכה לפנות רק כדי לוודא שזה בגדר הנורמלי ואם כן מתי הם אמורים להעלם? אם בכלל? אחרי שאסיים להניק? סליחה על הפניקה ותודה מראש...

רות בוקר טוב הופעת הורידים בשד בזמן הריון והנקה מאד אופייני וקורה למרבית הנשים. אם את לא שקטה גשי לבדיקה כירורגית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד