גוש בשד ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד

19/05/2013 | 13:17 | מאת: אביב

שלום לפני כחודש התגלה גוש לא קטן בשד הימני ובלוטות הלימפה התגלו גם הן כמוגדלות, עברתי ביופסיה והגוש התגלה כשפיר הומלץ לבצע ניתוח להוצאת הגוש, אני מעוניינת גם כן לעבור את הניתוח על מנת למנוע סיכונים עתידיים. מהןההשלכות למעט צלקת? האם אצטרך ניתוח פלסטי לאחר הניתוח להוצאת הגוש?

אביב שלום ברוב הניתוחים להוצאת גוש מהשד אין צורך בתיקון פלסטי כמובן שיש חשיבות למיקום הגוש , גודלו ביחס לשד, גודל וצורת השד. התשובות לשאלותיך שונות מאישה לאישה ולכן כדאי שתשאלי את המנתח/ת שלך מה הם חושבים לגבי התוצאה האסטטית אצליך לאחר הניתוח בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד