כאבים

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/02/2013 | 03:29 | מאת: שוש

שלום התחלתי לקחת גלולות פמינט אחרי 10 ימים חבילה הראשונה התחילו לי דימומים במשך 10 ימים פלוס חמישה ימים שאמור להיות המחזור .. אחר כל התחתי את החבילה השניה וזה קרה שוב רק שהיה גם כאבים בבטן התחתונה חזקים אז הפסקתי אם הגלולות עברו כבר שלושה שבועות ויש לי כאבים בבטן התחתונה הרבה סחרחורות וכאבים בפיטמות ובחזה והרבה אפשרות לבנות וקצת צהובות ממה זה יכול להיות ? אני לא גרה בארץ אז זה קצת בעיה פה ים הרופאים

שוש שלום השאלות צריכות להיות מופנות לגניקולוג/ית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד