תוצאת בדיקת ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

19/01/2013 | 17:36 | מאת: רחל

שלום ביצעתי בדיקת ממוגרפיה צד שמאל הכל תקין בצד ימין כתוב הדבר הבא : גושים בריקמה הרכה גוש 1 - 1.5 ס"מ , ברביע עליון חיצוני - UOQ גוש 2 - BIRADS - ממצא שפיר רקמה פברוגלאנדואלרית - תקינה צל העור והפטמה - תקינים רושם - גוש כמתואר 2 - birads - ממצא שפיר מה פרוש התשובות והאם עלי לפנות לרופא ? תודה

רחל בוקר טוב התשובה אומרת שהממוגרפיה לא מראה חולי. יחד עם זאת כדאי לגשת עם הצילומים לבדיקה כירורגית ולקבל הסבר מדויק בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד