מבנה שד פיברוגלנדולרי

דיון מתוך פורום  בריאות השד

04/01/2013 | 11:09 | מאת: טלי

ביצעתי ממוגרפיה ורשום המבנה הנ"ל והמליצו על US האם יש לי ממה לדאוג או שזה נורמלי? אני בת 36 לאחר כ-30 טיפולי IVF אודה לכם על תשובה מהירה

טלי שלום פיברוגלנדולרי אומר פיברו סיבים או חומר חיבור גלנדולרי אומר בלוטי זה מבנה שד רגיל בגילך יש בלוטות חלב ורקמת חיבור. בגיל המבוגר יש יותר שומן ואז בדיקת האולטרה סאונד מיותרת. בגילך במבנה הזה צריך להשלים את התמונה ע"י גלי קול= אולטרה סאונד כדי ל"ראות" את השד טוב יותר

מנהלי פורום בריאות השד