Birad 5

דיון מתוך פורום  בריאות השד

03/01/2013 | 23:22 | מאת: שירה

אני בחורה בריאה בת 39. לאחר שהשד שלי נהייה קשה, וכאבים שהיו לי בשד, בדק אותי רופא ושלח אותי לבדיקת ממוגרפיה ואולטרסאונד. בבדיקת הממוגרפיה לא נתגלה כלום. בבדיקת הus התגלו שני גושים חשודים מאוד boards 5 אחד בגודל 2 סמ ואחד 0.7סמ. ובלוטת לימפה boards 4a. נקבע לי תור לבין פסיה בשבוע הבא. השאלה שלי, אם יש לי שני גושים, שמורגשים מאוד וכואבים מאוד למה לעשות רק ביופסיה ולקחת דגימה ולא להוציא את הגושים שמפריעים מלכתחילה ?

שירה שלום הביופסיה נועדה לאבחן מה הבעיה בדיוק. בהתאם לתשובה הפתולוגית מהביופסיה יקבע המשך הטיפול. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד