ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/01/2013 | 18:22 | מאת: שלי

שלום רב, בבדיקת ממוגרפיה נראה גוש אחד 13 מ"מ ממוקם ברביע חיצוני עליון. גבולות הגוש מוגדרים היטב. שפיר רנטגנית. הגוש לא נראה בממוגרפיה שעשיתי לפני שנה וחצי. האם יש סיבה לדאגה? האם יתכן שצמח גוש בגודל כזה תוך תקופה כה קצרה? או שבדיקה קודמת לא היתה ראויה?? מודה מראש על מענה

שלי שלום צריך לבדוק ולהשוות את שני צילומי הממוגרפיה , הצילום הישן והחדש . לבדוק אותך ולהחליט מה המשך הברור והמעקב אני ממליצה לקבוע תור לבדיקה כירורגית ולהביא איתך הצילומים עצמם לא רק דף תשובה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד