פתולוגיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

30/12/2012 | 10:47 | מאת: מודאגת

שלום רב. אני בת 40 .לפני שלושה שבועות עשו לי ניתוח לפטוקטומי בשד , להוצאת מסטיטיס אבסס עיקש. סיכום תוצאות הפתולוגיה היו - peripheral areas of inflammation - mostly likely related to cystically distended inflamed ducts. areas of florid fibrocystic mastopathy with apocrine cyst formation and adenosis. intra-duct papillomata. small foci of atypical duct hyperplasia (adh). הרופא הסביר לי משהו על שינוי בתאים וסיכון לחלות באיזור זה חלילה . אמר שיש לי שתי אפשרויות , האחת לא לעשות שום דבר וכל שנה לעשות אולטרסאונד וממוגרםיה , והאפשרות השנייה לקחת במשך חמש שנים כדור טמוקסיפן וכדור אספירין שמדלל את הדם. אני מודאגת ואובדת עצות ואשמח לדעת את חוות דעתך.

מודאגת יקרה היעוץ שאת מבקשת מתאים לשיחה והסבר מפורט תוך עיון בצילומי ממוגרפיה ואולטרה סאונד בדיקה גופנית . אני ממליצה לפנות לחוו"ד שניה או להפגש שוב עם הרופא שלך כדי להבהיר הדברים. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד