פענוח ביופסיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

27/12/2012 | 09:04 | מאת: פרח אדום

Biphasic Fibroepthelial lesion with increased stromal cellularity without atypia and rare mitotic figure. הרופא המליץ להוציא את הגוש... בטענה שהוא היפראקטיבי אבל שפיר בעברי: בת 41 20 הפריות מבחנה במשך 17 שנה, ללא לידה, וסרטן שד אצל הסבתא בגיל 70 מה בעצם זה אומר? תודה

"פרח אדום" זאת התיעצות אישית מידי ומקומה במרפאה רופא - חולה צילומי ממוגרפיה US מול העיינים ובדיקת שד אם מסקנות המנתח שלך הן כי צריך לנתח ואת לא בטוחה אני מציעה לחזור אליו ולבקש הסבר חוזר בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד