ילדה מודאגת

דיון מתוך פורום  בריאות השד

24/12/2012 | 11:11 | מאת: פולניה 5

ד"ר שלום רב! אמא שלי בת 60 התבקשה לעבור בדיקת ביובסיה, לאחר כשבוע מיום הבדיקה התקשרו מבית החולים שעדיין אין תשובה אך ישנם הסתיגויות בקשר לביבסיה ולכן היא צריכה ביום ראשון הקרוב לעבור שוב פעם את הבדיקה. שאלתי: כיצד יתכן ששןלחים אותה לביבסיה בשנית כאשר לא הגיעו עדיין תשובות,ומה אני אמורה להבין מהשיחה? לתשובתכם הדחופה אודה

פולניה 5 אהבתי את הכינוי שנתת לעצמך. ולגבי שאלתך , הניחוש שלי טוב בדיוק כמו הניחוש שלך. הכי פשוט לשאול את הרופאים בבי"ח המדובר מה הסיבה לביופסיה חוזרת. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד