מרקם השד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

22/12/2012 | 21:51 | מאת: YASMIN

שלום אני רוצה לשאול קיבלתי הפנייה לעשות ממוגרפיה שד ואני מרגישה שהשדיים שלי מאוד חמים לפעמים. ומהחום מגרדים מאוד כבר חודשיים שהם נפצעו ויוצא לי דם ומוגלה כזה החזה טיפה רטוב ונדבק בחזיה . זה הופיע מעל הפיטמה הימנית וגם מתחת לשמאלית. רק ברצוני לצין שאני בת 25 . אשמח לקבל איזשהיא תמונה במה מדובר

יסמין שלום בגיל 25 הבדיקה הראשונה המומלצת היא בדיקה כירורגית. אם נראה שיש בעיה מתחילים בUS ממוגרפיה היא בדיקה שלא מתאימה לשדיים צעירים של נשים בגילך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד