feminisque

דיון מתוך פורום  בריאות השד

08/11/2012 | 00:42 | מאת: דונה

היי. לאחרונה נחשפתי באינטרנט למעין תוסף תזונה הנקרא FEMINISQUE המיועד להגדלת החזה, ולמיצוק וחיטוב המחשוף. הרכיבים שלו הם: Fenugreek Extract Saw Palmetto Fennel Seed (אניס מתומרק L-Tyrosine ל-טירוזין בטטה פראית יאם (Mexican Wild Yam) Kelp (קלפ אצת ים) Damiana דמיאנה Dong Quai דונג קוויי Motherwort זנב הארי Blessed Thistle קרצף מבורך הכדור הזה נשמע לי יותר מידי טוב כדי להיות אמיתי, שכן היצרנים מבטיחים שאין שום תוצאות לוואי ושום סכנות בנטילת הכדורים שכן מדובר בתוסף תזונה מרביכים טבעיים, אז בכל זאת הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של מומחה שלא קשורה לחברה שמשווקת אותם.האם אתם חושבים שזה אכן בטוח לשימוש?

דונה שלום אני מציעה להתיעץ עם משרד הבריאות בברכה ד"ר תמי קרני

12/11/2012 | 00:17 | מאת: דונה

תודה על תגובתך. למי בדיוק במשרד הבריאות את מציעה לי לפנות? כתובת מייל מויימת? תודה מראש.

מנהלי פורום בריאות השד