חזה גדול

דיון מתוך פורום  בריאות השד

09/10/2012 | 15:27 | מאת: מיכל

שלום לך :) רציתי לשאול שאלה שעיניינה אותי מאז ומתמיד . אמא שלי היא בעלת חזה גדול , גם סבתא שלי (מידה דאבל D ) . אני בת 17 , ויש לי חזה לא גדול , בין מידה B לC. אני לא מרוצה ממנו ושוקלת לבצע בעתיד ניתוח הגדלת חזה. אמרו לי שרוב הסיכויים שיהיה לי חזה גדול בגלל הגנטיקה, אבל חלק אמרו שלא.חברה שלי אף אמרה לי שאני לא אתפתח יותר , ושזה ישאר גודל החזה שלי. השאלה שלי היא - האם החזה יכול לגדול משמעותית בגילאים הללו? .. (משמעותית היא לעלות במידה או שניים.. דוגמא - לעלות ממידה B לC או D ),כי שמעתי שהחזה יכול לגדול עד גיל 18. ומה הסימנים המראים שחזה מפסיק להתפתח\לגדול? יש כאלה סימנים? בתודה מראש!:)

מיכל שלום השד משתנה בגודל ובמבנה כל החיים. כיוון שאת צעירה כל כך רב הסיכויים שהשד יגדל וישתנה. כמובן שלא ניתן לחזות מראש איך הוא יראה, ההפתעות של החיים יש לחכות ולראות. בברכה ד"ר תמי קרני

10/10/2012 | 18:58 | מאת: מיכל

כלומר- יש אפשרות שהחזה שלי עוד יגדל משמעותית?? ..

מנהלי פורום בריאות השד