גוש בשד שמאלי מובילי לא כואב בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

06/10/2012 | 03:33 | מאת: בחרדה

בת 37 לאחר ניתוח קיסרי מניקה חודשיים נתגלה גוש מובילי לא כואב בשד השמאלי גודלו כ3 סנטימטרים תור לכירורג שד יש רק עוד חודש בינתיים בחרדה ומתח מה לעשות.?כמה להכנס להיסטריה?

לחרדתית על השאלה כמה להכנס להסטריה - אני נגד הסטריה זה בד"כ גורם לבעיה ולא פותר בעיות. את יכולה לגשת לרופא/ת המשפחה להבדק. ואם יש צורך יפנו אותך לבדיקת אולטרה סאונד כך שבפגישה עם הכירורג יהיו עוד נתונים לצורך קבלת החלטות בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד