שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

02/10/2012 | 09:11 | מאת: טל

שלום רב ! כמה ימים מהופעת מחזור חודשי אפשר לעשות בדיקת שד שיגרתי אצל כירורג? ועוד שאלה לגבי אולטרא-סאונד אוטומתי חדש שעכשיו מפרסמים אותו וטוענים שהוא מיועד לגילוי מוקדם לנשים בנות 40-49. מה דעתך על יעילות של הדבר החדש הזה? תודה רבה מראש וחג שמח. טל.

טל בוקר טוב בדיקה כירורגית יעילה מהיום ה3 לאחר תחלת הדמם הויסתי עד שבוע 10 ימים טרם הדימום הבא. לגבי האולטרה סאונד לכלל השד יש בו חידוש שכן אינו מותנה רק במיומנות הבודק. ככלי לסקר לגילוי מוקדם ימים יגידו בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד