גוש קטן בשד בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

24/09/2012 | 12:00 | מאת: אסתריקה

שלום, בת 36, לאחר קיסרי שלישי לפני כשלושה שבועות. מניקה הנקה מלאה. ללא היסטוריה משפחתית. הבוקר הרגשתי גוש קטן בשד הימני, ממש ממש בקצה שלו, סמוך לרווח שבין השדיים...מרגיש שנמצא כמעט על העצם עצמה ולא בשד. מה זה יכול להיות? ייתכן וזה סתימה של צינורית חלב? מתי להתחיל להילחץ מזה??? תודה.

אסתריקה כדי לענות מה יש לך צריך לבדוק אותך. הפתרון אינו ל"הילחץ" ולכן התשובה למתילהתחיל ל"הילחץ" היא אף פעם. בברכת שנה טובה ולא לחוצה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד