שד מגרד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

11/04/2009 | 23:17 | מאת: אהובה

שלום אני בת 34 נ+ 3 אחרי לידה שלישית מלפני כ7 חודשים , במהלך ההריון שד שמאל גירד מאוד ובעצם עד היום יש לי 2 מקומות בשד שלעיתים מאוד מגרדים , הנקתי עד גיל חצי שנה. לפני כשנה וחצי נבדקתי על ידי מומחית לכירורגית השד והכל היה תקין לאחרונה מאוד מטריד אותי נושא בדיקת השד השמאלי בבדיקה עצמית ובהרמת יד שמאל יש שוני בין שתי השדיים בחיבור לכיוון בית השחי נראה כמו גוש וגם הגירוד . אני זוכרת כי עוד בבדיקה של הכירורגית היה שוני. איך להתייחס? אני כעת במחזור לחכות ולבדוק אחרי שבוע?

אהובה שלום לפי תאורך השד עדיין מטריד אותך , ואולי קיימים גם שינויים מאז נבדקת לאחרונה. אני ממליצה על בדיקה חוזרת + אולטרה סאונד. בברכת חג שמח ד"ר תמי קרני כירורגית שד

מנהלי פורום בריאות השד