תזונה בריאה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

23/09/2012 | 14:42 | מאת: עפרי

שלום רב אני חליתי בסרטן השד והלימפה לפני כשנה ערתי ניתוח והקרנות ונאמר לי בדבר חשיבות התזונה למניעת המחלה שהתזונה תהיה בסיסית בין האר המליצו על שתיית מיץ רימונים טבעי שאני יודעת שהוא חומצי אני מבולבלת מה נכון לעשות ?

עפרי שלום תזונה נכונה מגוונת במדה מתאימה נכונה לכל אדם וגם לנשים אשר חלו בסרטן שד. את יכולה להתיעץ לגבי הרכב המזון המתאים לך עם דיאטנית בקופ"ח. לא ידוע לי כי קיים קשר למיץ רימונים. אם זה טעים לך אני ממליצה לשתות ואם לא - לא. בברכת שנה טובה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד