תוצאות בדיקת ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

07/04/2009 | 18:05 | מאת: תקוה

שד שמאל: גושים ברקמה הרכה- נראה גוש אחד 15.00 מ"מ ממוקם ברביע חיצוני עליון גבולות במבנה לובוארי נראה לא מוגר כנראה שפיר המלצות : מומלץ להפנות את האישה לאולטרסאונד לבדיקת שד ויעוץ כרוגי אני אשמח לדעת אם צריך להלחץ מה לעשות בנושא? תודה מראש תקוה

תקוה חג שמח אתחיל מהשאלה השניה לא צריך להלחץ זה אף פעם בשום נושא לא עוזר, לפי נסיוני זה מפריע לשיקול דעת נכון. צריך לקבוע תור לאולטרה סאונד ואם התשובות והצילומים להגיע לכירורג כדי להבדק ולסכם האם יש צורך בהמשך או מעקב בלבד ובאיזה תדירות. בברכה ד"ר תמי קרני כירורגית שד

12/04/2009 | 13:40 | מאת: תקוה

תמי תודה רבה על תשובתך וחג שמח התשובה שקיבלתי מהאולטרסאונד לשמור על מעקב כל שלושה חודשים

מנהלי פורום בריאות השד