שאלה מביכה,

דיון מתוך פורום  בריאות השד

16/09/2012 | 01:46 | מאת: טליה

יש לי כאבי בשדיים, בשני הצדדים במקום שהכי קרוב לבית שחי דווקא כאני בתזוזה (כאילו בירידה במדרגות החזה מטלטל ואז כואב) וגם כשאני נודעת ולוחצת אז במקום מאד ממוקד זה כואב. זה לא קשור לעתוי בחודש. מלבד זאת השדיים שלי כואבים המון במשך החודש.גם במקומות אחרים להנאתם. כאילו אני לפני מחזור/או בהריון. אני בת 25. תודה.

טליה בוקר טוב השדיים הם איברים מאד רגישים והרבה נשים מרגישות כאב ו/או חוסר נוחות. חזיה הדוקה כמו חזית ספורט יכולה אולי להועיל לך. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד