המשך בירור

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/09/2012 | 18:34 | מאת: מיטל

שלום, בת 31, כבר שלושה חודשים עם גרד בפטמה שהחל בהריון מין גירוי מציק בתוף הפטמה- ללא תופעות בעור-הגירוי המשיך לאחר הפסקת הריון בשבוע 20 לפני כחודש וחצי . הייתי אצל בדיקת כירורג שטען שזה כנראה הורמונלי ושהשד מאוד פיברוציסטי.הייתי אצל כירורג אחר מאחר והגירוי עדיין לא עובר ונאמר לי שממש מאחורי הפטמה יש ציסטה שומנית קטנה ביותר שגורמת לגירוי באזור ושהכל בסדר עם השד - ללא עדות לגושים חשודים או לפאגט.שהכל בסדר ולהגיע לביקורת עוד ארבעה חודשים. האם הדבר הגיוני שזו הסיבה?

מיטל שלום שני כירורגים אשר ראו אותך ובדקו ענו לך תשובותיהם. בלי לבדוק אותך לא ניתן לענות על שאלתך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד