ממוגרפיה ואולטראסאונד שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

29/08/2012 | 22:30 | מאת: מירי

שלום , ביצעתי ממוגרפיה ואולטראסאונד שד , תוצאות הבדיקה הינה : ממוגרפיה: גוש 1 2.6 ס"מ ברביע תחתון חיצוני-LOQ,בגבול-מוגדר היטב ,שליש קדמי BIRADS 4A -ממצא חריג-דרגת חשד נמוך. בבדיקת US(סונר): תבנית סונוגרפית תקינה. גןשים סולידים: בשעה 4 כ-2 ס"מ מהפטמה הודגם גוש בגודל 2.00 ס"מ ,אובלי,מוגדר,היפואקוגני,תואם לממצא הממוגרפי ,מישושי. BIRSDS: 4A -ממצא חריג-דרגת חשד נמוך. בית שחי תקין המלצות: מומלץ TRUCUT BIOPSY תחת סונר לגוש שמאל פרט ללחץ ולחרדה שבו אני נמצאת ,אשמח לשמוע את חוות דעתך , האם יש סיכוי שהממצא הינו ממאיר ואם כן מהו שעור הסיכון? תודה , מירי

מירי בוקר טוב כדי לענות על שאלתך צריך לבדור אותך, לעיין בצילומים עצמם ואז להחליט במה מדובר. אנא גשי לבדיקה כירורגית ותקבלי התשובות הפרטניות עבורך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד