תשובת ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

24/08/2012 | 08:38 | מאת: טל

שלום רב אמי קיבלה תשובת ממוגרפיה והיא מודאגת מאוד בצד ימין נראים ברקמה רכה גוש אחר 16 ממ גבולות לא מוגבלים סמיכות רקמת הגוש גבוהה. בדיקה טרם הושלמה. רקמה פברוגנדולרית תקינה ממצא לא נראה בצילומים קודמים האם בהכרח מדובר בגידול סרטני?

טל שלום אין לי תשובה רצינית ואחראית עבורך. לא ניתן לאבחן כראוי סיפור אישי באתר.הקשר כאן נועד לתשובות כלליות יותר. צריך לראות בעיניים את הצילומים לבדוק את אימך וכו לפיכך כדאי לקבוע לה פגישה לבדיקה כירורגית. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד