גוש שפיר בשד - שאלה ?

דיון מתוך פורום  בריאות השד

14/08/2012 | 09:24 | מאת: שירה

אני בת 22 ,לפני כשנה התגלה לי גוש בשד גודלו 3 ס"מ ע"י US בדיקת ביופסיה הראתה שהגוש שפיר. (יתכן פיברואדנומה). השבוע בבדיקת US נראה שהגוש גדל ב 33% ל 4 ס"מ תוך שנה. הכירורג של קופת חולים המליץ על בדיקת מישוש בעוד חצי שנה. אימי חלתה בסרטן השד רמה 2 לפני 13 שנה במעקב אצל ד"ר קרני נכון להיום. שאלתי: לאור הנתונים של קצב הגדילה , הגיל שלי והנתון הגנטי האם יש מקום להוציא ? הרבה תודה

שירה שלום פיברואדנומה אשר גדלה מ3 ס"מ ל4 ס"מ במשך שנה צריך להוציא מהשד ללא קשר למחלת אימך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד