רגישות בפיטמה אחת "וזקירות" רוב הזמן

דיון מתוך פורום  בריאות השד

31/07/2012 | 15:01 | מאת: איל

אני גבר בן 42. מזה 3 שבועות החלה לי רגישות בפיטמה ימין וכמו כן היא רוב הזמן זקורה (הרבה יותר מהצד השני) נראה לי שקצה הפטמה קצת יותר נפוח (לא באופן בולט) וכן האזור נראה קצת יותר בגוון אדמומי מאשר הצד השני. רופא עוא נתן משחה שלא עזרה והפנה לכירורג. רציתי לקבל עצה ראשונית - האם נורת אזהרה, האם לבצע בדיקות נוספות. אשמח לכל תגובה.

איל שלום צדק רופא העור צריך בדיקה כירורגית כדי לענות על שאלתך בברכה ד"ר תמי קרני כירורגית

מנהלי פורום בריאות השד