מאוד לחוצה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

27/07/2012 | 00:00 | מאת: דורית

אני בת 28 וחצי לפני 3 חודשים עברתי בדיקת אולטרסאונד הממצאים גושים 1.5 1.05 0.9 בשד שמאל גושיםסולידים מיששושיםהיפוקוגנים גבולות סדירים בית שחי במפ לסיכום כנראי שפירמומלץ סונר בעוד חצי שנהולהמשך ברור לפי שיקול קליני birads3 התור לכירורג ביום שלישי א האם אפשר ליסמוך על האולטרסאונד ב מה הסכוי שהוא חס ושלום סרטני ג לפי הממצאים מה הסכוי שידרוש ביופסיה ד אני אחר הגדלת חזה אגב לא הלכתי לכירורג מיד כי חשבתי שהבדיקה בסדר תודה מראש

דורית שלום בדיקת האולטרה סאונד מראה תמונה הנוצרת מהחזר גלי קול. רופאים מומחים בתחום יודעים לאבחן מצבים גופניים שונים כאשר הם מסתכלים בצילומים. כך שהביטוי אם אפשר לסמוך לא ברור לי . הרופא הכירורג אליו קבעת תור צריך יהיה להחליט על סמך בדיקה גופנית שלך והסתכלות בצילומים מה הם מראים. לפי הנתונים שיהיו לו הוא מקבל החלטה רפואית מושכלת האם מספיק לראות שוב את הממצאים באולטרה סאונד כעבור 3 חודשים או מחייב ביופסיה עכשיו. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד