בבקשה, אני צריכה תשובה דחוף!

דיון מתוך פורום  בריאות השד

26/07/2012 | 23:11 | מאת: רוני

אני בת 16 גילו אצלי שני גידולים שפירים מחוברים בשד ימין שביחד הם 5 ס"מ, הלכנו לרופא שאמר שצריך לנתח ושהוא לא חושב שהגוש יפג מעצמו. בנוף הלכנו לרופאה אלטרנטיבית שמרה שיש לזה אולי קשר לבעיות הורמונליות בגוף שלי-שחלות פוליציסטיות ואי סדירות במחזור, ושאחרי שנסדר את הבעיות הללו הגוש יספגש מעצמו. מה את חושבת שצריך לעשות? ואם תישאר צלקת תמידית במקרה של ניתוח? האם בכלל יש קשר בין שני הדברים?

30/07/2012 | 22:35 | מאת: רוני

בבקשה שמישהו יענה אני ממש בלחץ עם לנתח או לא!

רוני שלום ההתיעצות הרפואית שאת מבקשת היא התיעצות אישית ומאד חשובה. אין דחיפות לקבל ההחלטה. חשוב יותר לקבל החלטה נכונה מתוך שיקול דעת ולא מתוך שיקולי מהירות. התשובות צריכות להיות אחראיות ומדויקות בהתאם לממצאי הבדיקה שלך , הסתכלות בצילומי הUS לכן אני מציעה חוות דעת רפואית שניה ושיחה אשר תסביר לך השיקולים לכאן ולכן תוך קבלת החלטה אחראית. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד