ממצא בסונר שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

13/07/2012 | 13:47 | מאת: חלי

לדר קרני שלום רציתי לדעת מה אומר צבר צינורות שד צפוף? האם זה הסתידויות בשד? ,USV JKH

חלי שלום הסתיידויות הן שקיעת סידן ואם יש הסתיידויות רואים אותן בממוגרפיה ולא באולטרה סאונד צבר צינוריות שד צפוץ אומר שמי שמתאר את השד שלך ראה מספר דרכי חלב סמוכות זו לזו בברכה ד"ר תמי קרני

15/07/2012 | 15:58 | מאת: חלי

תודה דר קרני רציתי רק לשאול בהמשך לשאלתי על צבר צפיופות שד האם זה יכול לגרום למשהו? משום שבתשובת הסונר הימליצו לי לעשות ביופסיה. האם זה אומר שזה משהו חו רציני? מחכה לתשובה מעודדת חלי

מנהלי פורום בריאות השד