גוש?

דיון מתוך פורום  בריאות השד

12/07/2012 | 23:49 | מאת: אלמונית

היי אני בת 17 וזה נורמלי שאני אמורה להרגיש בשד איזהשהוא משו קשה? אני לא יודעת לתאר את ההרגשה של זה זה לא גוש אבל זה מוזר.. יש אפשרות לכוון אותי בלי שאכנס ללחץ???

15/07/2012 | 14:48 | מאת: ד"ר תמי קרני

אלמונית יקרה השד בנוי מסוגי רקמות שונים ולכן מרגיש תמיד כגבשושי או גושי המבנה משתנה כל חודש בהתאם לשלב בו אנו נמצאים לפני או אחרי הדמום הויסתי ובביוץ. כדי להקל עליך אם יש משהו המטריד אותך גשי לבדיקה כירורגית ואם הכל תקין תוכלי לא "להכנס ללחץ" בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד