בדיקת us לאחר ממוגרפיה.

דיון מתוך פורום  בריאות השד

07/07/2012 | 16:26 | מאת: אמילי1961

שלום רב. למחרת לבדיקת ממוגרפיה קראו לי דחוף למכון השד לעשות US.בבדיקת ממוגרפיה:(שמאל) גושים ברקמה הרכה. בלוטת לימפה אינטראממרית תקינה. רקמת פברוגלאנדולארית -תקינה. לא נראו הסתיידויות פטלוגיות. צל העור והפטמה -תקינים. רושם: ללא ממצא חריג בבדיקה.1:bidars -בדיקה תקינה. בבדיקת us : ממצאים אחרים -שעה2-בלוטה אינטראממרית בקוטר 0.5 ס''מ,תואם לממצא הממוגרפי. 2:bidars-ממצא שפיר. לא הודגם כל גוש סולידי או ציסטי. בית שחי תקין. רושם: כמתואר. 2:bidars-ממצא שפיר. בשד ימין הכל תקין. מאוד אודה לכם על הסבר בעברית קלה על הפענוח.

אמילי1961 בוקר טוב על פי התשובה הכתובה ששלחת בעברית קלה אין לך מחלה או בעיה בשדיים. הבדיקה תקינה בשד שמאל יש בלוטת לימפה קטנה ובריאה בתוך רקמת השד בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד