תןצאת בדיקת ממגורפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

04/07/2012 | 15:08 | מאת: אילני

מבקשת הסבר על הממצאים של בדיקת ממוגרפיה שעשיתי הסתיידויות עדינות ביותר סדירות מפוזרות בעיקר רטרו- אריולרית בשד אחד.ומזה ביקורת R שמומלצת בעוד חצי שנה? עוד צויין שמבנה רקמת השד בחלרו שומני ובחלקו פיברוגלנדולארי בתודה אילני

אילני שלום מבנה כל השדיים הוא בחלקו שומני בחלקו מורכב מבלוטות המפרישות חלב כך שזה תאור שד תקין הביקורת של צילום בעוד חצי שנה כנראה מתייחסת להסתיידויות שנראו על מנת לודא שאין שם בעיה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד