גוש בשד ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד

25/06/2012 | 11:29 | מאת: ל

לפני כחודש גיליתי גוש בשד הימני בצמוד לפטמה די גדול העניין הוא שעברתי ניתוח הקטנת חזה לפני כמעט 9 שנים והגוש לא היה קיים כמו כן יש לי כאבים ביד עצמה כאשר אני מתאמצת או משתמשת בה הרבה וכן ישנם כאבים בכל מפרקי הגוף האם יש קשר ? אשמח לקבל תשובה מה הסיכויי שזהו גוש שומני או אחר?

ל שלום לכאבים ביד ובמפרקים אין קשר לממצא בשד. אני מציעה שתגשי לשיחה ובדיקה אצל רופא/ת המשפחה בקשר לכאבים. צריך לעבור בדיקה כירורגית לגוש בשד ואז לחשוב מה טיבו בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד