גוש בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

23/06/2012 | 20:03 | מאת: ספיר

לפני 3 חודשים גילתי גוש בשד ביופסיה גילתה דלקת לימפוצית כרונית קשה .כמה ימים לאחר הביופסיה הופיע נפיחות מוזרה בחלק פנימי של מרפק היד וכאבים מבית השחי לכיוו היד. התייעצתי עם שני כרורגים האחד אמר כי אין קשר בין היד לשד והשני העלה סברה כי ישנה חסימה לימפתית שתעבור לבד. לאחר הביופסיה עשיתי אולטרסאוד חוזר שהראה שהגוש קטן יותר . יש לי התעבות בבית השחי באולטרסאונד רכמות רכות אובחן כשיכבת שומן . מחכה לאולטרסאונד מעקב בעוד חודשיים .מודאגת וסובלת מהכאבים ולא יודעת אלו עוד בדיקות עלי לעשות ולאיזה רופא עליי לפנות.ממוגרפיה תקינה

ספיר שלום אם את עדיין סובלת מכאבים אני מציעה לפנות לרופא המשפחה לבדיקה. בברכה ד"ר תמי קרני

11/07/2012 | 20:48 | מאת: ספיר

האם להתעבות בבית השחי והנפיחות שהזכרתי במפרק היד יש קשר לממצאי הביופסיה?רופאת המשפחה יעצה לי לפנות לכרורג בחזרה שהפנה אותי לאולטרסנד חוזר .

מנהלי פורום בריאות השד