תוצאות בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  בריאות השד

18/06/2012 | 17:53 | מאת: שמרית

בסיכום: מצב לאחר למפקטומיה משמאל עם שינויים של הניתוח ברביע חיצוני עליון של השד ובבתי השחי השמאלי בשני השדיים. MRM - אין עדות לסימני ממאירות בבדיקת ה ממצאים שפירים בשד שמאל. – BIRADS 2 :MRM קטגוריה של הייתי רוצה לדעת מה אומרות התוצאות כי הם יגיעו לרופא שלי בעוד כמה ימים

שמרית שלום אני אצטט מתוך מה ששלחת לי אין עדות לסימני ממאירות בבדיקת שני השדיים. אני מבינה שעברת ניתוח ורואים את הצלקת כצפוי בבדיקת הMRI בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד