גוש שלא נראה באולטרסאונד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

17/06/2012 | 15:29 | מאת: נינה

שלום רחציוני בת 29 לפני חצי שנה עברתי בדיקת שד אצל כירוגית היא זיהתה גוש בשד ואמרה שזה לא מרגיש מלחיץ והפנתה אותי לבדיקת אולטרסאונד.בבדיקה לא נראה הגוש והבדיקה יצאה תקינה.חזרתי לרופאה היא בדקה ואמרה כי הגוש ממש קטן לעומת מה שהיה ואמרה שאחזור עוד חצי שנה חזרתי והגוש עדיין נמצא.הרופאה אמרה שאגיע לביקורת עוד חצי שנה ואם היא תרגיש בגוש תשלח אותי שוב לאולטרסאונד.האם יש לי סיבה לחשוש??האם הרופאה הייתה צריכה להפנות אותי גם לממוגרפיה אם באולטרסאונד לא נראה כלום??

נינה שלום יכולה לענות על שאלותיך רק הרופאה שבדקה אותך וראתה את צילומי האולטרה סאונד. לכן המלצתי שתחזרי אליה עם השאלה שלך בברכה ד"ר תמי קרני

19/06/2012 | 13:15 | מאת: יבגניה (ג'ני)

תפני לאונקולוג ולבקש ביופסיה וMRI.

19/06/2012 | 21:32 | מאת: נינה

איך ביופסיה אם לא רואים את הגוש באוטלסאונד?ומה הקשר אונקולוג?והגוש ממש הצטמק אז לא נראה לי שצריך להילחץ כנראה לא שלחו אותי לממוגרפיה?

מנהלי פורום בריאות השד